5 maj 2019
16:00

Rydaholms GoIF

Referat: Hovslätts IK - Rydaholms GoIF

Hovslätt besegrade Rydaholm på söndagseftermiddagen med 5-1 efter 1-1 i halvtid. Rydaholm tog ledningen redan i den 5:e minuten efter lite passivt försvarsspel från hemmalagets sida. Resultatet stod sig ända tills den 44:e minuten då Lukas Mourad kvitterade på straff. I början av andra halvlek tog HIK ledningen efter mål av Oscar Eriksson fint framspelad av Axel Rundqvist. Strax därefter fick Rydaholm en spelare utvisad och HIK kunde så sakteliga ta över spelet mer och mer. Under sista kvarten stod William Axelsson för ett äkta hattrick och spikade slutresultatet till hela 5-1. Extra beröm till tremålsskytten William A och till Oscar E.